Despre mine

Bine aţi venit!

Permiteţi-mi să mă prezint pentru a mă cunoaşte mai bine.

Mă numesc FELICIA  FARCAŞ – născută în 1979, pe 18 ianuarie, în Mangalia.
Am făcut sport de performanţă de la vârsta de 10 ani până la terminarea liceului cu program Sportiv, secţia Atletism, în Suceava.  Sportul m-a format ca Om, mi-a dat curajul şi voinţa să lupt până la capăt, să am încredere în forţele proprii, m-a învăţat să câştig sau să pierd; mi-a format spiritul de echipă, de colaborare cu ceilalţi.

În perioada liceului am fost vicepreşedinte într-o Asociaţie de tineri care desfăşura programe de caritate: vizitarea bătrânilor la domiciliu, vizitarea copiilor în orfelinate, confecţionarea diferitelor obiecte care erau destinate vânzării pentru strângerea de fonduri.

Am terminat Facultatea de Asistenţă Socială în cadrul Universităţii din Bucureşti.
În facultate am făcut practică în ONG-uri care desfăşurau activităţi cu persoane din diferite pături sociale: copii, refugiaţi, familii, bătrâni, copii străzii.

Am participat la multe seminarii şi cursuri de dezvoltare personală. Agreez foarte mult metoda lui Jack Salome.

De câţiva ani lucrez în publicitate, graphic designer.

De când am terminat performanţa, m-am axat pe alte sporturi care să-mi menţină tonusul psihic şi pofta de viaţă: drumeţii montane, escaladă, schi, tenisul de câmp şi de masă, bicicleta, role, patinaj.
Bicicleta este un mijloc de locomoţie pentru mine în oraş.
Consider că practicarea oricărui sport ne păstrează sufletul tânăr.

Sunt membră a  ASOCIAŢIEI MONITORILOR DE  SCHI  PROFESIONIŞTI din România.
Pentru frumuseţea acestui sport, mă  implic în programe de promovare şi de învăţare a schiului, organizând tabere de schi, atât în timpul vacanţelor şcolare cât şi în timpul weekendurilor.

Mai nou organizez tabere de vară pentru copii şi dumeţii montane în timpul weekedului. Pentru mai multe detalii, vă rog să vizitaţi situl www.felicitydtp.ro

Vă invit pe toţi să promovaţi natura, spiritul ecologic şi nu în ultimul rând: SPORTUL!